WELKOM, SCROLL DOOR DE ACTUELE AANBIEDINGEN OF MELD JE AAN

No Waste, Just Taste is opgericht, omdat er iets moet veranderen, én omdat wij gek zijn op lekker eten!

Iedereen is dol op een heerlijke maaltijd, uitgebreid tafelen of een snelle en lekkere hap. Bij je eigen bekende restaurant, of je gaat op ontdekkingstocht naar culinaire pareltjes. Kortom, heerlijk uit eten, wie houdt er niet van?! We gaan het liefst zo vaak mogelijk, als de planning en de portemonnee het toelaten.

Maar waarom verspillen wij jaarlijks in Nederland 51 miljoen kilo voedsel in de horeca? Hallo, dat is één derde van al het voedsel in de horeca! Ofwel, bijna 77 miljoen warme maaltijden op jaarbasis!

Gelukkig, worden wij onszelf steeds meer bewust dat we zuinig moeten zijn op deze wereld. Het leven is goed en dat willen wij graag zo houden, ook over 30 jaar.

Voor ons de reden om www.NoWasteJustTaste.com op te richten. Op deze site plaatst de horeca aanbiedingen van de dag. Last minute aanbiedingen die slechts één dag geldig zijn en dat tegen een flinke korting! Wanneer blijkt dat een restaurant nauwelijks reserveringen heeft, maar wel over een flinke voorraad bezit, dan wordt het tijd om No Waste, Just Taste in te schakelen.

De restaurants die deelnemen zijn bewust met hun omgeving bezig. Verantwoorde producten, producten uit de omgeving en uit het seizoen. Kortom bewust kopen, koken en eten van voedsel.

No Waste, Just Taste presenteert samen met de horeca graag de beste en spectaculairste aanbiedingen. Wel vragen wij hier wat voor terug. Bij het maken van een reservering vragen wij een klein bedrag aan reserveringskosten. Een bedrag van €2,- per persoon, waarvan de helft naar een goed doel gaat. Waarbij jij kiest uit één van de drie goede doelen die per kwartaal worden geselecteerd.

Goede doelen dit kwartaal

Stichting Buitenfonds werkt aan projecten om de natuur in de buurt te beschermen, te bewaren en te verbeteren. Zij ondersteunen het maatschappelijk belang van Staatsbosbeheer door projecten financieel te steunen die de natuur beschermen en leefbaar maken. De projecten worden onderverdeeld in 6 werelden: Ecologische footprint, Nieuwe Wildernis, Culturele Schatten, Kinderen, Boswachter en Beleving.
Stichting Proefdiervrij Staat voor een wereld zonder proefdieren. Samen met onderzoekers werken zij aan een wetenschap die streeft naar betere resultaten voor mens en dier. Jaarlijks worden er 621.027 dierenproeven uitgevoerd. Dit wil Stichting Proefdiervrij veranderen!
Voedselbank Nederland Helpt de armste mensen van Nederland door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Voedselbank Nederland zorgt ervoor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.